Badrumsrenovering

Tjänster

För badrumsrenovering är det viktigt med en kunnig hantverkare

När du väljer hanterverkare för badrumsrenovering är det viktigt att du ser till att anlita en hantverkare med god erfarenhet och kunnig personal. A. S Silvas Bygg har som mål att alltid leverera högsta kvalitet på alla våra tjänster, så som våt/badrumsrenovering och allt inom bygg. Eftersom kvalitet är så viktigt för oss ser vi till att våra hantverkare får fortlöpande utbildning för att kunna ge ett så modernt och hållbart resultat som möjligt, detta på alla våra reoveringobjekt. Vi arbetar hårt på att vara en miljövänlig hantverkare och försöker se till att vi gör ett så litet miljöavtryck som möjligt, detta bland annat genom att leverera högkvalitativa resultat. För att du ska känna dig extra trygg lämnar vi dessutom minst 10 års garanti på all utfört arbete. 


Vi vill vara ditt första val när du söker badrumsrenoverare i Stockholm och besvarar gärna de frågor och funderingar du kan tänkas ha när inför att anlita rätt bolag! Välkommen!

Vad har du för drömmar?

Be om en offert

Du önskar att ditt nya badrum ska spegla din smak och din personlighet. Det ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till Dig. 


När du ska göra en badrumsrenovering, ta in flera offerter och jämför noga - inte bara priset utan vad du får för garantier - det lönar sig i längden. 


Tycker du att det är svårt, då hjälper vi Dig att jämföra eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.